Fahrettin KAYA

1975 yılında Rize’de dünyaya gelen Fahrettin Kaya, ilk,orta ve lise tahsilini Rize’de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rize Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu.Lisans eğitimini İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Adalet bölümü de okuyan Fahrettin Kaya, 2004-2011 tarihleri arasında, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu. 2011-2012 tarihleri arasında Altındağ Belediye Başkanlığı’nda görev yaptı. 2012-2021 tarihleri arasında Çalışma Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü’nde görev yaptı. Sırasıyla:

-Destek Hizmetleri Daire Başkanı
-Strateji Dairesi Başkanı
-Bilgi işlem Dairesi Başkanı
-İstihdam Uzmanı olarak olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Bilgi İşlem ve Dış ilişkiler Daire Başkanı, olarak görev yapmaktadır. 2007-2012 tarihleri arasında Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeliği, 2008-2011 yılları arasında Rize Dernekler Federasyonu Rize Şube Başkanlığı ,Yeşilay Derneği, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği gibi birçok dernekte üye ve yönetici olarak görev yaptı. Ankara Rize Merkez Derneği RİDEF Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Kaya, evli ve bir çocuk babasıdır.

Fahrettin KAYA - 31

Beşiktaş Rizeliler Dernek Başkanı Ahmet Koç‘un İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sayın Fahrettin Kaya Bey’i ziyareti esnasında.