İrfan GÜNER

İrfan GÜNER ,Rize Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (RİDEF)

Şişli Rizeliler Dernek Başkanı

18 Aralık 1960 tarihinde RiZE ARDEŞEN ilçesinde doğdu. İlk okulu Namık Kemal ilköğretim okulunda,orta öğretimi Çaglayan ortaokulunda liseyi Kuştepe lisesinde bitirdi.
1982 yılında Yıldız Teknik Üniverstesi Galatasaray Müh. Fakültesinden inşaat mühendisi olarak mezun oldu.1983-1984 yıllarında Şanlıurfa seyyar jandarma alayında karakol komutanı olarak ifa etti.
1985 yılında ülkemizin  önde gelen İnşaat firmalarından STFA şirketinde Anadolu yakası şantiye şefi olarak görev yaptı.
1986 yılında EKİP İnşaat adı altında kendi şirketini kurarak alt yapı işlerinde İBB ye taşeron şirket olarak çalıştı.Daha sonra kendi özel inşaatlarını yaptı.
G.osmanpaşa Karadenizliler Dernegi kurucu yönetim kurulu üyesi,YELMED (yunus Emre Lisesi mezunlar derneği)kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanlığı ve fahri başkanı,Ardeşen vakfı kurucu mütevelli heyeti Üyesi, Ardeşen dernegi yönetim kurulu üyesi, Sofuoğlu aile Derneği kurucu yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı , şişli rizeliler dernegi kurucu yönetim kurulu üyesi ve son dönem şişli Rızelıler Derneği başkanıdır.
Halen aktif olarak yapı Denetim Mühendisliği,kamulaştırma bilirkişilik ve iş güvenliği uzmanlığı görevlerini ifa etmektedir.