Osman DEMİRTAŞ

Osman DEMİRTAŞ ,1972 yılında Almanya’da doğdu. Rize Ardeşen Kırazlıkköyünden . İlk okulu Almanya’da, ortaöğretimini ise Rize Merkez’de tamamladı.

1988“de Almanya’ya geldi. Burada meslek eğitimini tamamladı ve Volkswagen firmasında işe başladı. İşletme ve Logistik Yönetim Uzmanlığını kazandıktan sonra, Kalite Yönetim Sistemi Uzmanlığı ve İşletme Logistik Eğitmenliğini başarıyla tamamladı. Çeşitli logistik projelerinde yöneticilik yaptı.

2001 yılında, Deltatrans Lojistik firmasını işletmeye açtı. Halen bu firmanın başında. Delta Grubu altına Lojistik, Mobilya , Gıda ve Madeni Geridönüşüm sektörlerinde Ticari faliyet ve yöneticiliğini sürdürmekte. İstanbul’da Prava Handel A.Ş İsletmenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı sürdürmekte. Sivil Toplum faliyetler olarak 2016 yılında Avrupa Rizeliler Derneği Kurucu Genel Başkanı olup hale bu görevi sürdürmekde.

RİDEVA Kurucu Üyeliği ve Mütevelli Heyeti Rideva Yönetim Kurulu Üyeliği Musiad Frankfurt Yönetim Kurulu Üyeligi UİD ( Uetd ) Ekonomi işleri Başkanlığı KSV Buantal Spor klübü Yönetimi Kurulu Üyeliği İHK Almanya Ticaret Odası Üyeliği Almanya Baunatal iş adamları Derneği Üyeliği Almanya Freie Wâhler Parti aktif Üyeliği evli ve 3 çocuk babasıdır.